БНТ2 с уеб камери

- реклама -spot_img

Десет уеб камери ще предават на живо в сутрешния блок на БНТ2  Десет уеб камери ще предават на живо в сутрешния блок на БНТ2  

 

На 4 юни за първи път в ефира на телевизионен сутрешен блок десет уеб камери, поставени на ключови места в София, ще показват в реално време пътната обстановка, интензивността на движението и състоянието на околната среда. Картината от уеб камерите ще бъде допълвана от подробни, актуални към момента на показването, карти и таблици с натовареността на кръстовища и улици, които остават извън обсега на камерите. Новата технология за първи път ще бъде показана в предаването „Добро утро с БНТ2” в София, но поетапно ще се въведе и в сутрешните блокове на регионалните телевизионни центрове в Пловдив, Русе, Благоевград и Варна.

 

Информационният поток ще се допълва от затворени улици в текущия ден, важни и полезни телефонни номера за всяка ситуация на пътя, информация за градския транспорт и актуални промени в маршрутите. Столичани ще получават ежедневно актуална информация за текущите ремонти и спирания на студена и топла вода, електрозахранването както и прогноза за времето, валутни курсове, културен афиш, телефони за спешна помощ и аварии, на здравни заведения и институции и много други важни и полезни данни. По този начин сутрешният блок на БНТ2 ще предостави на зрителите в обобщен вид най-необходимата им информация, за да започнат активно деня си.

 

02/ 814 24 74 е директната телефонна линия за сигнали на зрители.

 

 

Бъдете информирани със сутрешния блок на БНТ2!

 

 

- реклама -spot_img