Били Хлапето

- реклама -

Снимка: Нели Куртева/Монте Мюзик

Били Хлапето отново провокира… С Михаела Филева

 

Музикалният лейбъл Монте Мюзик събра в общ проект изпълнителя на един от мега хитовете на лято 2012 „Башмайсторска” – Били Хлапето и очарователната Михаела Филева (X Factor).

Парчето носи името „Когато ти трябвам“ и e на път да постигне успеха на „Башмайсторска“ (с Lexus и Dim4ou), която вече има над 2 милиона гледания в youtube. Музиката и текста на песента са на Били и Графа, който е и музикален продуцент на проекта. За аранжимента към тях се включва Боян Ковачев от Монте Студио. Ексцентричното видео е режисирано от Васко Стефанов и екипът му.­­ Видеоклипът тръгна премиерно тази събота (15-ти септември), както онлайн така и по музикалните телевизии.

Били и Михаела са новите имена в музикалното семейство на лейбъла Монте. Съвместният им сингъл „Когато ти трябвам” е в специфичния за Били Хлапето „дарк“ рап стил, а Михаела впечатлява с превъзходните си вокални умения. Първите отзиви в интернет за песента са положителни, а критиците залагат, че това ще е един от хитовете на есента.

Парчето „Когато ти трябвам” ще бъде представено на живо за първи път  на предстоящото клубно турне на Башмайсторите (Били Хлапето, Lexus и Dim4ou) и Михаела. Обиколката ще стартира в средата на октомври и ще премине през десет български града.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -