Били Хлапето в дует с Дивна

Bili_Hlapeto_2Били Хлапето в дует с Дивна за „Зелената песен на България“

Един от най-успешните български хип-хоп изпълнители Били Хлапето ще се включи в конкурса  „Зелената песен на България“ с дует с поп изпълнителката Дивна.

Били беше избран от слушателите на радио N-JOY и така стана един от участниците в музикалното състезание по инициатива на N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“. Дуетното парче на Били Хлапето и Дивна вече е готово и ще бъде представено в началото на месец септември заедно с видеоклип към него.

„Бийтът и части от текста измислих преди няколко месеца. Когато слушателите на N-JOY ме номинираха, решихме, че времето и мястото са съвпаднали“, коментира Били Хлапето работата по „Зелената песен на България“. Към парчето се присъединява и изпълнителката на тоталните хитове „И ти не можеш да ме спреш“ и „Готов ли си за мен“ – Дивна, като Били е убеден, че с музиката ще предадат много важни послания.

Освен Били Хлапето в музикалното състезание „Зелената песен на България“ участват Графа, Михаела Филева, Криско, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева. Те бяха избрани с най-много гласове от слушателите на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM в първия етап на конкурса и в началото на септември ще представят по една нова песен. Финалът ще бъде през декември, когато ще стане ясно кое от парчетата ще се превърне в „Зелената песен на България“.

 

- Advertisement -