Билети за Sofia Rocks 2013

Rammstein_2_facebookНахален Зи Робот превзема ефира на Z-Rock и раздава билети за Sofia Rocks 2013!

Единствено рок радиото на България – Z-Rock излъчва на живо от фестивала и прави слушателите част от смазващото метъл преживяване!

 

През следващите две седмици „нахален“ Зи Робот ще превземе ефира на Z-Rock и ще раздава билети за фестивала Sofia Rocks на 26 юли на Национален стадион „Васил Левски“, София.

Рок радиото на България ще даде възможност на истинските фенове да слушат на живо феноменално хедлайн шоуто на Rammstein, британските зверове от Bullet for My Valеntine, немската банда Dorrn и много други. В деня на събитието единствено Z-Rock ще излъчва на живо от фестивала и ще направи слушателите част от смазващото метъл преживяване.

 

В периода до 26 юли 2013 г. в ефира на рок радиото на България ще прозвучава специална реплика на главния герой в новата игра за Sofia Rocks 2013 – нахалният Зи Робот. Слушателите, които искат да грабнат билет за Sofia Rocks, трябва да изпратят думите му на sofiarocks@zrockbg.com. Всеки делничен ден в 18:30 часа, чрез жребий ще се определят двама победители за деня, които ще станат част от уникалното преживяване с билети от Z-Rock.

 

Рок радиото на България – Z-Rock винаги e в епицентъра на най-горещите рок събития в страната и партнира за четвърта поредна година на фестивала Sofia Rocks. В ефира на Z-Rock истинските фенове могат да очакват ексклузивни новини за събитието, пряко излъчване от епицентъра на музикалните емоции в деня на фестивала и разтърсваща музикална селекция.

 

Датата 26 юли 2013г. обещава да бъде паметна, а центърът на София отново ще бъде разтресен от мощен рок залп. Повече информация можете да следите на www.zrockbg.com.

 

- Advertisement -