ПУСКАТ В ПРОДАЖБА ОЩЕ МЕСТА ЗА ХУЛИО ИГЛЕСИАС ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС

- реклама -spot_img

ПУСКАТ В ПРОДАЖБА ОЩЕ МЕСТА ЗА ХУЛИО ИГЛЕСИАС ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС Поради големия интерес към предстоящия концерт на Хулио Иглесиас на 13 юни в Арена Армеец, в продажба са пуснати допълнително количество билети от 50 лв.

От 50 до 120 лв. варират цените на билетите за концерта на испанския класик и могат да бъдат закупени от касата на Арена Армеец, каса 3 на НДК и разпространителската мрежа на Eventim.

ВИП места могат да бъдат намерени в ограничени количества само в офиса на Продуцентска компания АРТ БГ на бул. „Скобелев“ 7. Тел. за повече информация: 02 847 20 28.

От края на миналия месец на музикалния пазар у нас е и новият двоен албум „1“ на Хулио Иглесиас, включващ 35 от най-емблематичните му песни, записани наново и с нов прочит. Певецът ще изпълни голяма част от тях на живо в Арена Армеец на 13 юни, както и някои изненади, които той не желае да разкрива засега.

Концертът на Хулио Иглесиас в София на 13 юни е част от голямото му световно турне, в рамките на което този месец изпълнителят е в Южна Америка – утре и вдругиден той е във Венецуела, а другата седмица – в Перу.

- реклама -spot_img