Бихте ли направили това? Благотворителност за Коледа.

- реклама -spot_img

коледа

Традицията повелява да се правят приятни изненади за коледните и новогодишни празници. А традициите съхраняват духа! Често казваме, че стойността на подаръка няма значение, важни са жестът и вниманието. Колко от нас все още вярват в това?!

В периода на коледните празници се замисляме за важните неща в живота. Това е добро време да се отдадем на благотворителност и да дарим обич и топлина не само на близките си. Разбира се, инициативите са много през този празничен период, което е добре, но често изпитваме съмнение, когато става въпрос за пари, дали те наистина ще бъдат похарчени за децата, бедните, болните…

 

Но дали тази мнителност не е просто оправдание, за да не се участва в благотворителни кампании?! Е, не всяко благотворително начинание е свързано със събирането на пари.

Призоваваме ви да подкрепите инициативата на Ресторант „The Clock“, образователен център „Brilliant Minds“ и Евроучилище „Ровел“, които са се заели да съберат и подарят играчки на деца, лишени от родителска обич. Играчките може да са нови, а може и вашето дете да подари една от своите.
Знае ли вашето дете какво е благотворителност?

Може би това е най-подходящият начин да покажете на детето си и да го научите на това какво е благотворителност и колко хубаво е да зарадваш някого, дори и непознат.

Играчките се събират в Образователен център „Brilliant Minds“, на адрес: гр. София, ул. „Димитър Хаджикоцев“ № 23 до 20 декември. Телефон за повече информация: 0883 64 09 92.

Децата, лишени от родителска обич, живеещи без топлината на собствен дом и семейство, са на възраст от 7 до 16 г.
Инициаторите на благотворителното събитие ще съберат и опаковат празнично играчките, за да им ги подарят за най-светлия празник – Коледа.

Какво по-свято по Коледа от това да научим децата си да се лишат от нещо свое, за да зарадват някой друг в името на топлината, усмивките и радостта?!

Всеки от вас може да помогне дори само като разпространява информацията за тази инициатива, за да достигне тя до повече хора.

Нека заедно да съберем много играчки, за да зарадваме малчуганите без дом, семейство и родители!
Благодарим от сърце за добрината и съпричастността!

На фейсбук страницата на ресторант The Clock може да следите за подробности или да зададете въпросите си.
https://www.facebook.com/TheClockBarFood

Инициативата е под надслов „Коледна топлина“.

Бъдете част от тази кампания, като я популяризирате!

Харесайте, споделете, разпространете!
*
Please,Like, Share, Comment, Tag

- реклама -spot_img