БГ уикенд по КиноНова

- реклама -

 БГ уикенд по КиноНова Христо Шопов, Иван Бърнев, Асен Блатечки, Велко Кънев, Диляна Попова и Лилия Маравиля превземат уикенд ефира

 

 На съвременното БГ кино ще бъде посветен  този уикенд по КиноНова. Вечерта на 22 септември ще бъде запазена за режисьора Ивайло Христов и „Стъпки в пясъка”. В Деня на независимостта, зрителите ще видят актьорската игра на Иван Бърнев, Яна Титова, Велко Кънев, Васил Михайлов, Асен Блатечки, Деян Донков и Карла Рахал. Какво се случва, когато след продължителна емиграция Слави се връща в България, как едно детско влюбване прераства в страстна любов, какви спомени крие главният герой от времето на социализма и ще открие ли себе си на финала на тази чисто човешка история, ще разберем утре вечер, точно в 21.00 ч.

 Една от най-награждаваните съвременни продукции – Love.net, ще бъде акцент в неделната програма на КиноНова. Лентата на режисьора Илиян Джевелеков, на която Нова ТВ е и копродуцент, заслужено може да бъде отличена като една от най-успешните през последните години. С появата си на голям екран, заглавието се нареди в ТОП 10 класацията на най-добрите бокс офис постижения в България, в продължение на дни бе №1 в кината, събра над 1 милион лева от билети за по-малко от месец и получи отлични оценки както от страна на зрителите, така и от телевизионната гилдия. В неделя зрителите ще видят Христо Шопов, Захари Бахаров, Лилия Маравиля, Владимир Пенев, Диляна Попова и Койна Русева в една игра на любовта и нейните различни проявления – неизбежна, необяснима, повърхностна и бързо ликвидна.

 Началото на БГ маратона ще бъде поставено още тази вечер в 21.00 ч., когато КиноНова ще излъчи филма „Лов на дребни хижници”. Главните роли тук са поверени на Мариан Вълев, Силвия Петкова, Бойко Кръстанов и отново Яна Титова и Христо Шопов.

  

БГ уикенд по КиноНова – „Стъпки в пясъка” /22 септември, 21.00 ч./, Love.net /23 септември, 21.00 ч./

 

- реклама -