БГ РАДИО става на 12 години!

- реклама -

БГ РАДИО става на 12 години!

Когато радиото празнува, подаръците получават слушателите!

 

БГ РАДИО, радиото, което пуска само българска поп и рок музика от създаването си през 2001 до днес, посвещава уикенда на 2. 03. и 3. 03. на себе си! Медията празнува 12-ия си рожден ден на националния празник на България и ще излъчи специална програма по този повод.

В празничните дни БГ РАДИО ще събере 12 години история в 12 часа. В събота и неделя ще прозвучат най-ярките моменти от 3 март 2001 насам, емоциите от старта и спомени от преживявания в и извън ефир през изминалите 12 години.

 

През уикенда ще се излъчи и 600-ият брой на класацията на БГ РАДИО Нашите 20! Седмичното преброяване на най-слушаните песни в ефира стартира през 2001 година, а в юбилейния му брой – ще прозвучат вълнуващи моменти, важни факти, както и забавни случки от биографията на водещите и много бг изпълнители.

За празника си БГ РАДИО кани и всички бг музиканти да подарят на слушателите му по една тяхна песен. В седмицата след рождения си ден, от 03. 03 до 10. 03, БГ РАДИО ще публикува всички бг поп и рок заглавия на сайта www.bgradio.bg. Сред първите изпълнители, които са готови да направят подарък за слушателите на БГ РАДИО са: ГРАФА, АКАГА, МИРО, МАРИАНА ПОПОВА И ОРЛИН ГОРАНОВ, ДОНИ И ЛЕЯ ИВАНОВА, СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ, МАСТИЛО, КАМИЛЯ ТОДОРОВА, ЛЮБО, МЕРИ БОЙС БЕНД, КАРИЗМА, ВАСИЛ НАЙДЕНОВ, РУБИКУБ, МАРИЯ ИЛИЕВА, ДИЙП ЗОУН, ОРЛИН ПАВЛОВ И БОБО, СВЕТЛА ИВАНОВА, НЕЛИ РАНГЕЛОВА, НИНА НИКОЛИНА И БЕРКОВСКАТА ДУХОВА МУЗИКА, АЛЕКС ЖЕКОВА, ТОРНАДО, НЕЛИ ПЕТКОВА, СУПЕРГРУПАТА НА БЪЛГАРИЯ и още много!

Първите песни ще бъдат качени на националния ни празник и рожден ден на БГ РАДИО3 март. Слушателите ще имат само седем дни, за да попълнят музикалната си колекция с любима българска музика. В ефира на медията всеки ден ще се съобщават новите заглавия постъпили в музикалната селекция.

На 3 март, точно в 19 ч. слушателите на радиото, ще могат да преживеят отново емоциите от мега концерта по случай десетгодишнината на БГ РАДИО, който препълни с фенове площад Батенберг на 1 май 2011 г.

BG_RADIO_12

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -