Без багаж

Photo-3„Без багаж“ с нови епизоди в Тунис

В последните издания на травъл реалитито на БНТ „Без багаж” водещите Биляна Траянова и Валери Белчински показаха на зрителите на БНТ как можем да си организираме не скъп уикенд в близки страни като Румъния, Унгария, Австрия. Тази седмица предстои нещо различно. Те ще дадат съвети как да организираме пътуване за цялото семейство.

Тунис е първата дестинация, в която Биляна и Валери включват още един водещ – своя 9-годишен син. Валери-Михаил ще попадне във вихъра на снимачния процес за първи път. Достатъчно интересно ли е за децата в Тунис, че да може той да издържи на натоварения снимачен график на екипа на „Без багаж“? В Тунис зрителите предстои да видят как местните жители поддържат плантациите си от финикови палми и как точно се отглеждат фурми. Къде се образуват пустинните рози, какви тайни крие Картаген и как изглежда един истински оазис, гледайте в „Без багаж” тази събота.  

Екипът на приключенско риалити ще се включи в сафари сред пясъците на Сахара, което ще накара Биляна да преосмисли страховете си, а Валери да опита мощта на 4х4 автомобилите и сам да се впусне из дюните на най-голямата гореща пустиня в света, заемаща повече от 1/4 от африканския континент. Сахара ще поднесе и други изненади на пътешествениците – посрещането на изгрева сред пясъците е истинско изпитание. Температурите в пустинята рязко падат през нощта, а неподготвените за тези условия обикновено си патят.

 

Гледайте „Без багаж“ всяка събота от 8.30 ч. само по БНТ1!

Start typing and press Enter to search