“Беновска пита” на 09.02.2020 г.: Гости са Емил Караниколов, Емил Димитров и Илиян Терзиев

На мен нито може да ми помогне, нито да ми пречи президентското слово. Добър човек, но не случи на държава, все нещо му е криво. Президентът се грижи за първата дама. Неговата власт е церемониална, но да не се опитва да си присвоява чужди функции. Какво премиерът ще каже за мен е по-важно, другото приемам само за сведения. С тези думи започна участието си в предаването "Беновска пита" екологичният министър Емил Димитров – Ревизоро.

След този пик на напрежението има и положителни неща. Трябваше да се кажат някои неща и се казаха. ГЕРБ не иска разделение на институциите, Йотова също каза, че не трябва да се самоизяждат институциите. Всичко друго е трябвало да стане. С тези думи започна участието си в "Беновска пита" икономическият министър Емил Караниколов.

Илиян Терзиев от КСБ – Камара на строителите в България, от своя страна сподели следното:

"Трябва да направим нещо, от което да печели държавата и инвеститора. При първия завод за боклук в София, държавата беше предоставила земя, фирмите бяха изпълнили проект. Можем съвместно с държавата да построим завод за рециклиране на строителните отпадъци. Държавата предложи 65 фирми за ремонта в Перник, бяха избрани 4".

Start typing and press Enter to search