Бебел Жилберто

- реклама -

Запленяващата Бебел Жилберто за музиката, любовта, природата в откровено интервю

за ефира на Jazz FM радио

 

Очарователната бразилска певица Бебел Жилберто даде изключително открвено интервю за ефира на Jazz FM радио. В разговор с Таня Иванова и Светослав Николов тя споделя открито не само за своята музика, но и за горчивия си развод, през който е преминала наскоро, а така също не пропуска да разкаже и за отношението си към природата.

 Намирам опора в музиката, любовта, природата, състоянието на духа и особено в хората”, сподели Бебел Жилберто в ефира на Jazz FM радио и допълни „обичам да наблюдавам хората такива, каквито са, да гледам семейство, което вечеря на масат,  може да ме накара да напиша песен”.

 Номинираната шест пъти за награда “Грами” Бебел Жилберто очакваме съвсем скоро в България. Почитателите на боса нова, самба и бразилския джаз ще могат да се насладят на нежния глас на талантливата певица  на два концерта на българското Черноморие тази седмица.

 Цялото интервю на Таня Иванова и Светослав Николов с Бебел Жилберто за ефира на Jazz FM радио можете да чуете и прочетете на www.jazzfmbg.com.

 

 

 

- реклама -