БАЛКАНИЦА ЗАВЛАДЯВА СТОЛИЦАТА

- реклама -spot_img

  Най-добрите духови оркестри на Балканите на една сцена за първи път у нас!

  Победителите от най-големите фестивали за духова музика в света се събират на една сцена за грандиозно опияняващо надсвирване – БАЛКАНИЦА. За първи път в София на 26 февруари 2017 г. в Зала 1 на НДК ще зазвучат блестящите виртуозни изпълнения на тромпет, баритон, туби, тъпани на четирите най-добри сръбски формации.

Родните фенове на балканската музика ще имат уникалната възможност да станат част от лудешко-весело преживяване с най-обичаните горещи ритми и майсторски импровизации. И ако все още се чудите как всъщност звучи БАЛКАНИЦА, представете си най-доброто в стил Кустурица и Горан Брегович на една сцена.

Динамичната музика на най-талантливите сръбски музиканти несъмнено ще наелектризира Зала 1 на НДК, а публиката на най-балканското и вълнуващо събитие, правено у нас, дълго ще помни медения звук на тромпетите.

БАЛКАНИЦА е на 26 февруари 2017 г. в Зала 1 на НДК . Начало 20:00 часа. Билети в мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн на следния линк: http://www.eventim.bg/bg/bileti/balkanica-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-446449/event.html. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

- реклама -spot_img