БЪЛГАРСКИ ГЛАСОВЕ ЗА СУПЕРПРОДУКЦИЯТА VIVALDIANNO

- реклама -spot_img

МАЙКЪЛ ДВОРЖАК ИЗБРА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ ЗА СУПЕРПРОДУКЦИЯТА VIVALDIANNO

Създателят на уникалния 3D спектакъл VIVALDIANNO Майкъл Дворжак лично избра кои да бъдат българските гласове, които ще разкажат историята на гениалния Антонио Вивалди. На 19 март публиката в Арена Армеец ще преживее вълнуващата съдба на автора на “Годишните времена” на фона на виртуозни музикални изпълнения от световноизвестни инструменталисти.

Истинско представление очаква зрителите в най-голямата зала у нас само след месец. Едни от най-добрите български актьори и дубльори ще влязат в ролите на героите във VIALDIANNO, а Бароковата атмосфера ще е изцяло завършена с помощта на прекрасните изпълнения на плеяда звездни музиканти. Майкъл Дворжак лично е участвал в подбора на най-подходящите разказвачи за суперпродукцията, като имената им се пазят в тайна.

По време на грандиозното шоу с класическа музика, визуалните ефекти ще бъдат пресъздадени с иновативна технология за прожектиране на специалнa 3D стена. Така публиката в най-голямата зала у нас ще се потопи изцяло в миналото с триизмерния образ на Вивалди. VIVALDIANNО ще пренесе зрителите на едно незабравимо пътешествие още със спиращо дъха светлинно шоу и зашеметяваща хореография.

Спектакълът ще се проведе на 19 март в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор е Moko Solution. Актуална информация: Vivaldianno – първият 3D концерт в България – Официално събитие.

Медийни партньори: Darik Radio, Стандарт, Телеграф, Монитор, Hello, Good Food, Biograph, Eva, Actualno.com, iWoman.bg, Sportal.bg, Novini.bg, Stand.bg, Pik.bg. С подкрепата на: Arena Cinema, Happy Bar & Grill, OMV.

- реклама -spot_img