Багата ще научи, че е баща

- реклама -

КОНФЛИКТИТЕ В КЪЩАТА СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТ

Багата ще научи, че има дете

 

  Напрежението в Къщата на VIP Brother расте с всеки изминал ден. Ядосан, че му се е наложило да спи на двора, Юлиан  реши да се преструва, че е загубил гласа и слуха си заради ниските температури навън. Конфликтът на Мариана с мъжете я дистанцира от живота в Къщата и тя прекарва много време сама. Къци и Златка заеха страната на поп певицата, а тя се опита да спечели и подкрепата на Никол във войната срещу мъжете. Мариана твърди, че мъжете в Къщата имат комплекси и са егоцентрици. Те пък не проумяват как може певицата да се сърди за толкова дребни неща и да разделя Съквартирантите на две враждуващи групи. Николай и Юлиан се опитват да се сдобрят с Мариана, но тя отказва да общува с тях. Мъжете смятат, че конфликтите в Къщата са породени именно от певицата, която сплетничи и създава поводи. Самата тя признава, че отдавна е разочарована от силния пол като цяло. Криси Патрашкова и Юлиан твърдят, че причината за конфликта в Къщата, е че всички са се поддали на провокацията на VIP Brother с мисията “Битката на бандите”. Юлиан отказва да се извини на Мариана, за да потуши конфликта.

Къци отново е повод за подигравки сред останалите Съквартиранти, които успяха да го осмеят дори за това, че кара колело в двора на Къщата. След разговор в Изповедалнята за отношенията му с Юлиан, той се разплака и призна, че е станал особено чувствителен след смъртта на майка си.

След напускането на Бони, Съквартирантите обсъждат кой ще е следващият изгонен и как ще се променят отношенията в Къщата. Следващият понеделник за оставане в шоуто ще се борят Фънки, Криси, Багата и Николай. Само двама от тях ще могат да продължат участието си, тъй като в понеделник от Къщата за първи път ще си тръгнат не един, а двама от номинираните.

В петък VIP Brother ще съобщи на Багата новината, че ще става баща. В предаването утре, Благой ще научи, че очаква дете от приятелката си.

 

- реклама -