Аз обичам България

- реклама -spot_img

Аз обичам БългарияРаул Торес пее български песни в третия сезон на

„Аз обичам България”

Екзотично присъствие ще има в третия сезон на „Аз обичам България”, чийто първи епизод зрителите на Нова ТВ ще видят този петък, 16 март, от 21.00 ч. За укрепване на българо-кубинската дружба ще допринесе хореографът и танцьор Раул Торес, който ще има специален рунд с негово име „Раул”. В него известният кубинец ще пее популярна българска песен, а участниците ще имат задачата да отгатнат коя е тя.

Какъв ще е крайният резултат от комбинацията между българска музика и кубински акцент, зрителите ще разбера този петък, когато Юлиан Константинов и Андрей Слабаков за трети път ще застанат начело на два отбора. В първия епизод на третия сезон двамата ще се борят за победа с помощта на модерната съпруга и шеста по красота в света Жени Калканджиева, фолк певицата Джена, двойката Коцето и Надя и спортните журналисти Крум Савов и Камен Алипиев.

Аз обичам БългарияТретият сезон на „Аз обичам България” е подготвил за отборите много динамични предизвикателства и нови игри. Сред тях е и рундът „Уста моя, враг мой”, в който участниците ще разпознават известни български личности, ще бъдат с вързани очи и ще отговарят само с „да” и „не”. Този петък Жени Калканджиева ще се върне назад към 1906 г., за да припомни какви са били конкурсите за красота тогава, Крум Савов ще отговаря на въпрос за ергенския данък, Камен Алипиев ще бъде предизвикан с откъс от учебник по музика за трети клас, а капитаните ще имат честта да познаят колко процента от българите признават, че не носят на пиене, и колко от българските мъже не гледат футбол.

 

Аз обичам България” – петък, 16 март, от 21.00 ч. по Нова ТВ

 

- реклама -spot_img
Previous articleОТПЛАТА
Next articleАll Time Jazz Masters