Аз обичам България

- реклама -

Аз обичам БългарияВеликденско-патриотичен сблъсък в „Аз обичам България”

 Бургазлии се изправят срещу лица на Нова ТВ

  

От къде идва Великденският заек и какво животно е бил в началото? Защо трябва да си носим новите дрехи именно на празника и колко от българите уж постят, а всъщност скрито похапват месо? Отговори на тези въпроси ще търсят двата отбора в „Аз обичам България” в утрешния тройно критичен ден – Разпети петък, който също така е и петък 13-и.

В празничната надпревара зрителите ще видят следната великденска селекция: първият български X Factor Рафи Бохосян, съгражданката му Тони Димитрова и Мис България Ваня Пейчева под капитанството на Юлиан Константинов и стълкновение от телевизионни лица в редиците на Андрей Слабаков – ко-водещият в „Здравей, България” Павел Владимиров, водещата на Времето Никол Станкулова и утвърденото име в родната журналистика – Иван Гарелов.

Освен всичко българско и родно, този път въпросите ще бъдат и с още един общ знаменател – Великден. Кой е първият човек, поднесъл Великденско яйце, какво символизира то, колко от българите вярват в Бог и колко от домакините в страната месят сами козунаци? Участниците ще бъдат изпитани на тези и още много други въпроси, като разбира се, няма да се разминат и с обичайните предизвикателства за бързина, сръчност и добри рефлекси.

 

Как ще завърши великденско-патриотичната битка – гледайте „Аз обичам България”, утре, 13 април, от 21.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

- реклама -