Аз обичам България

- реклама -

аз обичам българияАртистичен сблъсък във втория епизод на

„Аз обичам България”

 

 На силно артистично присъствие ще разчитат капитаните във втория епизод на „Аз обичам България” този петък, 23 март. Рамо на Андрей Слабаков ще дадат певицата Кристина Димитрова, чаровната водеща Яна Грудева и политикът Красимир Кракачанов. Сериозна ще бъде конкуренцията и в отбора на Юлиан Константинов, където един до друг ще застанат манекенката Гери Дончева и актьорската двойка Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева.

 Поредица от въпроси и забавни предизвикателства ще се опитат да затруднят участниците по пътя им към победата. Те ще чуят най-новата екзотична версия на хита на Сигнал „Може би” в изпълнение на Раул Торес, ще правят залози за най-честите теми, по които българите спорят на по чашка, и ще се опитат да познаят колко процента от нас биха гласували за Бойко Борисов, независимо в каква класация е номиниран. Разбира ли Алекс Сърчаджиева от бански гозби и Кристина Димитрова от свещени птици? Колко добър ловец е Иван Ласкин и запозната ли е Яна Грудева със социалистическите лозунги?

Зрителите на Нова ТВ ще разберат още и къде е проведен първият телефонен разговор в България, кои са първите думи, прозвучали в българския радио ефир, кои са 20-те неща, за които не ни остава време сутрин и заради колко грама световният ни шампион по бокс Детелин Далаклиев е бил дисквалифициран по време на Европейското първенство през 2011 г.

 

Кой отбор ще се пребори за победата? – този петък, 23 март, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

- реклама -
Previous articleLove Unlimited
Next articleБГ РАДИО