Аз мога

- реклама -

Денят отблизо„Аз мога” в „Денят отблизо” с Мария

Тази седмица „Денят отблизо” с Мария Андонова стартира новата поредица „Аз мога”, която ще се излъчва в рамките на предаването. Главният герой в нея е човек с редица проблеми, които не може да разреши сам и предаването ще му помогне. В продължителен период от време различни консултанти като диетолог, стоматолог, психолог, йога или фитнес инструктор, специалист по естетична медицина, аюрведа хранене и др. ще работят заедно с него. Всеки етап от промяната ще бъде заснет. Освен чисто физическата промяна, екипът на предаването ще покаже и изменението в отношенията на героя със семейството, приятелите, колегите. В студиото на „Денят отблизо” консултантите ще допълват рубриката с коментари относно състоянието на „пациента”, какво още може да се желае, спазва или не, ще успее ли човекът да постигне поставената цел и какво още би могло да се направи за него.

Първият участник в поредицата „Аз мога” е Калоян. Той е на 39 години, но видимата му възраст е 45, висок е 175 см., прегърбен е, не спортува, тежи 97 килограма, което е затлъстяване 2-ра степен, пуши по 2 кутии цигари на ден, пие по 4 кафета, има високо кръвно, висок холестерол, кървяща язва, изострени нерви и е пред раздяла със съпругата си. Калоян иска да реши всички тези проблеми, а екипът на предаването му помага в тази нелека задача. Той минава през консултации с кардиолог и диетолог. Фитнес инструктор прави специална програма за него. Как се променя Калоян зрителите ще видят в новата поредица, която стартира на 14 февруари в предаването „Денят отблизо” с Мария.

След 3 месеца предаването ще провери как се е променил главния герой. Той ще бъде поканен в студиото заедно с неговите консултанти, за да впечатли зрителите си с нова визия.

- реклама -