Август посветен на Pink Floyd и The Wall!

The_Wall_R1RРоджър Уотърс представя:

  СТЕНАТА по Радио 1 Рок

  

Радио 1 Рок, радиото, което пуска само най-добрите песни в историята на рок музиката, прави слушателите си пряк участник в най-важните рок събития и това лято.

 

Един от най-дълго чаканите концерти на 2013 в България е грандиозният спектакъл Roger Waters: The Wall Live! Шоуто, което очаква българската публика на 30 август, е едно от най-успешните рок събития в историята на световната музика, печелило е цели два пъти награди за най-оригинален декор с хилядата тухли, от които е направена Стената на сцената и е меломанската мечта на феновете на Пинк Флойд в страната ни от години!

 

Радио 1 Рок посвещава ефира си през месец август на феноменалния концерт-спектакъл, организиран от Live Nation и Sofia Music Enterprises. От 05. 08 на честотите на Радио 1 Рок ежедневно ще звучи повече от магическата музика на Роджър Уотърс и Пинк Флойд. Освен да научат любопитни подробности от историята на прогресив рок групата, албума и турнето The Wall, слушателите ще могат да спечелят и многобройни награди – билети за шоуто на стадион Васил Левски и лична среща със самия гений Роджър Уотърс!

 

Роджър Уотърс представя СТЕНАТА по Радио 1 Рок, което звучи: в София на 98.3 MHz, Пловдив – 104.3 MHz, Варна – 101.5 MHz, Бургас – 105.9 MHz, Стара Загора – 103.4 MHz, Велико Търново – 105.2 MHz, Сливен – 98.0 MHz, Плевен – 99.3 MHz, Шумен – 88.3 MHz и на www.radio1rock.bg.

 

Start typing and press Enter to search