Авеню турне

Авеню турне

Русе и Варна са следващите обявени градове

от Авеню турне

Братята Пламен и Иво от X Factor стават част от музикалната обиколка на Авеню   

Двадесет години след създаването на албума „Въпроси“ един от най-популярните дуети в българската поп музика – Авеню, решава да отпразнува своя юбилей с дългоочаквано турне. „Няма по-добър момент за среща с феновете в цяла България. Преди няколко месеца излезе сингълът „Безвремие“, който не само пожъна успех, но и се оказа катализатор за серия концерти, които прераснаха в турне или по точно – Авеню турне“, коментира Боби Иванчев.

След едно добро начало, поставено с концерта в Бургаската опера, Авеню се отправя към своята нова дестинация – Русе. Концертът ще бъде на 4 юни в Доходното здание. Дуетът ще продължи с концерт във Варна (Фестивален комплекс) на 25 юни, Летен театър във Велико Търново на 26 юни и Лятно кино „Орфей“ в Пловдив на 6 юли .

„Публиката в Бургас ни посрещна страхотно! Присъствието на бенда допринася много за атмосферата на концерта и наистина се радвам, че до нас застават сериозни професионалисти, с които имаме възможност да поднесем на публиката най-доброто от Авеню“, коментира Заки, който включва в концертите младия, но обещаващ тандем – братята Пламен и Иво от X Factor. Момчетата, които бяха именно под надзора на Заки, спечелиха комплимента „новият дует Авеню“, а през лятото ще имат възможност и да застанат рамо до рамо до емблематичния дует в поредица градове.

Музикантите, с които Боби и Заки осъществяват концертите са Васил Иванов (The Editor) – звуков дизайн, синтезатори, програминг, Стефан Попов (Gravity Co.) – ударни, Юлиан Янев – клавишни, Щерион Пилидов – китари, а бек вокалите са на Христина Нейкова, Теодора Цончева и Нелина Георгиева.

Start typing and press Enter to search