Атентата в Бургас

- реклама -

Неразказаните истории на жертвите от атентата в Бургас

в „Темата на Нова”

 

 

„Не ме е страх от вашия Яхве.

Не ме е страх от вашия Аллах.

Не ме е страх от вашия Исус.

Страх ме е от това, което правите

в името на вашия Господ”

 

                                                                                                           

 Месец след атентата в Бургас, екип на Нова ТВ бе първият, който отиде в Израел, за да се срещне с част от жертвите. Тази събота и неделя, в „Темата на Нова” зрителите ще видят ексклузивно как се е променил животът им след трагедията, кого винят и от какво се страхуват днес, готови ли са да продължат напред и да открият нов смисъл, въпреки загубата и нанесените травми.

 

Авторите Марина Цекова и Леа Перес ще надникнат в живота им преди и след датата 18 юли. Зрителите на Нова ТВ ще разберат какво е било ежедневието им преди атентата, какви са били мечтите им, първите им срещи…и как от обикновени хора с обикновени проблеми се превръщат в хора, които винаги ще носят белезите от случилото се – мъж, който губи съпругата си, момиче с разрязан черен дроб, момче с 60 % изгаряния, тежкопострадали майка и дъщеря…

 

Единствено пред камерата на Нова ТВ те ще върнат лентата назад, за да си спомнят отново момента на експлозията – за ужаса и хаоса, първите им помисли, хората, които са им помогнали и тези, които са стоели безучастно.

 

Как една дата се превръща в точка на пресичане и преплита различни човешки съдби – „Темата на Нова”  с автори Марина Цекова и Леа Перес, тази събота и неделя, от 19.30 ч. по Нова ТВ.

 

 

 

 

- реклама -