Асен Блатечки и Николай Урумов в „Смяна на местата“

Този четвъртък (11 февруари 2021 г.), в предаването „Смяна на местата“ по БНТ 1 гостуват актьорите Асен Блатечки и Николай Урумов. Двамата актьори ще разговарят с водещата Даниела Серданова за любовта, за детството и за сложните житейски избори.

Гледайте предаването „Смяна на местата“ в четвъртък (11 февруари 2021 г.), от 23:30 ч, по БНТ 1.

**

„Смяна на местата“ е седмично предаване, което всяка сряда разказва за човешките отношения и социалното развитие. Фокусът на предаването е начинът, по който социалната и културна промяна се проявява в отношенията между хората, а водещ и автор на предаването е психологът и фамилен психотерапевт Даниела Серданова.

В основната рубрика водещата на предаването кани различни двойки гости, които имат история на отношения, като се поставя единия гост на мястото на другия и през погледа на единия се откриват различните неща от опита на другия. По този начин запознава зрителя с различни истории, представени през житейските им съдби.

В рубриката „Цената на успеха“ гости са успешни личности. С тях се проследява техния път на развитие, какво им е помогнало да стигнат до там, където са в момента и какво ги мотивира да продължават да вървят напред.

В рубрика „Детето на фокус“ посветена на детското развитие в контекста на семейната и социална среда, акцентът е върху отношенията между детето и неговите родители.

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/smyana-na-mestata-282200news.html

Start typing and press Enter to search