Артистът

- реклама -spot_img

Фен на БГ РАДИО е единствената българка, част от екипа на филма носител на Оскар “Артистът”!

 

АртистътВеси Казашка с първо интервю за СТАРТЕР по БГ РАДИО

 Веси Казашка даде първото си интервю специално за БГ РАДИО само три часа след края на церемонията по връчването на Оскарите в Лос Анджелис. Тя е и единствената българка, работила за филма Артистът, който беше отличен с пет награди Оскар!

Веси, която е от Видин, но живее от 1995 г. в САЩ, разказва пред Симо и Богдана какво е да си зад камерата на подобна продукция и кое я прави толкова специална, за да заслужи пет статуетки от най-престижното отличие в кино индустрията. Според нея – свежият сценарий и черно-белият и ням подход са в основата на успеха на Артистът.

Българката, която се оказа заклет фен на БГ РАДИО, слуша редовно в Холивуд предаването, за което даде първото си интервю за българска медия – чрез апликацията за iPhone. В СТАРТЕР тя разказа още за най-вълнуващите си моменти в кино бизнеса – срещата й с Ал Пачино, работата по телевизионните мегапродукции “Отчаяни съпруги”, “Д-р Хаус”, “Закон и ред”.

Каква е историята на Веси от Видин до Холивуд, с кои звезди и по кои други проекти работи, чуйте пълното й интервю в СТАРТЕР – Веси за БГ РАДИО.

- реклама -spot_img
Previous articleДенят Отблизо
Next articleАЛТЕРЕГО