Armin van Buuren

- реклама -spot_img

Armin van Buuren окупира ефира на Радио NOVA!

Armin van Buuren Холандецът – вече със самостоятелно шоу на 101. 7 MHz!

 

Радио NOVA стартира излъчването на самостоятелното шоу на световно известния холандски диджей Armin van Buuren утре, 5 юли! Само месец преди гостуването му като част от Solar Dance Arena на Spirit of Burgas 2012 през август, слушателите на радиото ще могат да слушат самостоятелното му предаване A State of Trance всеки четвъртък от 20:00 по радио NOVA.

A State of Trance започва да се излъчва преди повече от десет години и в момента се слуша от над 25 милиона фенове на електронната музика в 26 държави по света! Всяка седмица то ще представя на феновете на транс музиката както нови мелодии, така и някои класически и любими тракове, за които слушателите сами могат да гласуват. Въпреки че основният фокус на предаването е транс музиката, Armin van Buuren не се ограничава само в този стил.

Роден в Холандия, Armin се увлича по електронните звуци още от малък, а на 14 – вече започва и да прави музика. През годините той работи с изпълните като Nadia Ali, Justine Suissa и Gabriel & Dresden, както и с някои от най-големите имена сред диджеите като Tiesto и Fedde Le Grand.

Предаването му A State of Trance печели наградите за „Най-добро радио шоу” на Winter Music Conferrence през 2006, 2007, 2008, 2009 и 2011 година. А самият Armin е обявен за DJ номер 1 в DJ MAG Top 100 четири поредни години, „Най-добър Транс DJ”, номиниран редом с Tiesto, Ferry Corsten и Paul Van Dyk. А през 2010 година е обявен и за най-известен международен DJ.

Радио NOVA не само ще подгрее феновете Armin van Buuren за гостуването му на 3 август в Бургас с A State of Trance, но и ще им даде възможност да го видят на живо с игра за спечелване на билети за фестивала, която ще стартира скоро в ефир.

Повече детайли очаквайте в ефира на радио NOVA и на официалната Facebook страница. JUST LISTEN! J

 

- реклама -spot_img