Арган

- реклама -spot_img

арган, масло от арган
фотограф Димитър Калиновски

Италианския стилист Лоренцо Беларди  представя      

                    NASHI ARGAN

Античен ритуал за божествено красива коса!

 

Фирма Antoanette ви среща с мароканското чудо – маслото от арган! Това е едно от най-редките есенциални масла, които притежават безценни и прецизни съставки. Маслото е известно от векове на берберите от Мароко, които се възползвали от уникалните му козметични, лечебни и хранителни свойства.

Арганът е мощен стимулатор на жизнените функции на клетките. Полезен е не само за кожата, но и за косата, като я обгрижва с обновяваща сила и дълбока хидратация.

 

Antoanette ви спестява усилия и време със серията NASHI ARGAN

Antoanette Beauty&Hair Business внася гамата на NASHI ARGAN, защото всеки продукт от нея е уникален и едновременно с това задоволява нуждите на косата в няколко аспекта. Един продукт изпълнява функцията на няколко. Главната причина и предимство е мултифункционалното масло от арган!

 

– Нежно почистващ и хидратиращ шампоан с арганово масло                     

Нежно почиства всеки тип коса, незабавно възстановява нивото на хидратация на косъма, придава мекота и нежен аромат. Неговата уникална формула възстановява естествената мекота и блясък на косата, подхранва, трайно регенерира  и защитава косъма.

200мл

 

Хидратиращ Балсам с арганово масло

Идеален продукт за дълга коса. Осигурява нежна грижа за всеки тип коса. Възстановява нивата на хидратация, без да утежнява косата. Спомага за възстановяване на естествената здравина и блясък. Продуктът е с бърз ефект – препоръчително време на действие 3 мин. Косата е преродена и опитомена. Уханието е неповторимо.

200 мл

 

-Дълбоко възтановяваща и реконструираща маска с арганово масло

Интензивно хидратираща и реконструираща маска за бързо възстановяване на всички видове увредена коса. Дава видим и моментален резултат – прави косата невероятно лъскава, копринено мека, тежка, плътна и гладка. Защитава срещу всички форми на екологичен стрес, слънце, солариум, хлор и химични оцветители. Идеален продукт за реструктуриране на косата след продължително изрусяване или при често третиране с преса и маша.

250 мл

 

Спрей Арган – унивесален стилизант-спрей за фини коси

 

Стилизиращ продукт за коса на основата на арганово масло. Спреят е подходящ за фина и суха коса. Подходящ е за лятото, когато ни трябва протекция от силните слънчеви лъчи. Реструктурира, подхранва и придава уникален блясък.

50 мл

 

– Масло Арган – универсален стилизант

Възвръща жизнеността и енергията на косата; придава невероятен блясък и копринена мекота; улеснява разресването при дълга коса; регенерира моментално увредената и суха коса;  укрепва и уплътнява фината коса; укротява и дисциплинира буйната и гъста коса; подхранва изтощената коса и успокоява скалпа; защитава от UV лъчи и третиране с преса; не утежнява, не омазнява, подсилва цвета и улеснява стайлинга.

100 мл

- реклама -spot_img