Една история със щастлив край

- реклама -

Апартаментът
Апартаментът

Тази седмица в „Апартаментът” с Марта Вачкова очаквайте:

В понеделник (12.03) „Апартаментът” ще представи три двойки с над 50-годишен брак. Всяко от семействата има своята специфична история, но едно нещо ги свързва – оцелялата във времето любов. Какво задържа любовта през годините и знаят ли психолозите каква е тайната на щастливия брак – зрителите ще научат от житейския опит на двойките и психолозите семейство Стоян и Снежина Георгиеви.

Във вторник (13.03) социологът Мира Янева, Емилия Вълчовска – началник отдел в Министерство на образованието и харвардския възпитаник Георги Вуков ще обсъдят липсите в системата на висшето ни образование. Повод за тази тема е историята на Йоана – едно момиче, което иска да бъде успешен дизайнер. На какво ниво са студентите у нас и на какво тези в чужбина, какво мисли един харвардски възпитаник за обучението в българските университети и какво ще направи „Апартаментът” за да сбъдне мечтата на Йоана – зрителите ще разберат във вторник.

„Апартаментът” в сряда (14.03) ще покаже невероятната история на един мъж, който оцелява след падане от 15 метра височина. Любо преживява кома и живее втори живот. Зрителите ще видят как чрез силата на духа човек успява да преодолее трудностите. Дали нещастният случай може да отключи неочаквани дарби и да промени човешкия мироглед – вижте тази сряда в „Апартаментът”.

В последния за седмицата епизод на „Апартаментът” в четвъртък (15.03) ще видите певицата и радиоводещ Гери Турийска в една неочаквана роля – като хижар в планината. Мечтата на Гери провокира темата на предаването – какво се случва в момента с националните и природните паркове на България. Къде децата ни ще карат ски и ще спортуват и знаем ли как да опазим природните богатства на България? – този четвъртък в „Апартаментът” по БНТ!

 

 Очаквайте в „Апартаментът” от понеделник до четвъртък в 12.30 ч. по БНТ1!

 

- реклама -