Една история със щастлив край

0
49

Една история със щастлив край в  „Апартаментът” по БНТ „Апартаментът” по БНТ

 

 Тази сряда в „Апартаментът” зрителите на БНТ ще видят щастливата развръзка на една стара история – тази на малкия Сашко. Преди месеци  предаването разказа за него, семейството му и живота му, който се променя, когато Сашко получава диабет. Неговите родители се обърнаха към Марта с молба за съдействие – Сашко имаше нужда от инсулинова помпичка и предаването съдейства, за да я получи. Кой помогна за това и какъв е днес животът на едно момче, което мечтае да стане футболист? – е темата на „Апартаментът” в сряда (30.05).

Гости в студиото ще бъдат Пепи Георгиева – пциентска организация „Усмихни се“, доц. Константинова – детски ендокринолог, Ромина Андонова – Мис България 2010 и д-р Райна Томова – зам. председател на Българската медицинска хомеопатична организация.

Тема на предаването в четвъртък е образованието на децата. Защо учителката Вили Чушкова мечтае да има своя кукла –петрушка и как ще премине един неочакван урок по английски? В „Апартаментът” ще говорим и за свойствата на човешката памет – как работи тя и как можем да я подобрим?

 

Не пропускайте „Апартаментът” – в сряда и четвъртък от 17.00 ч. по БНТ!

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.