Апартаментът

- реклама -

Marta_Vachkova (3) Марта Вачкова в Апартаментът по БНТ в 12.55ч.

 

 От февруари женското развлекателното ток шоу „Апартаментът” с водещ Марта Вачкова ще се излъчва в нов час – 12:55ч.

„Правим всичко в името на зрителите. Искам да предложа на моята аудитория нов и различен поглед към основните теми, но да са по-актуални и по-адекватни на действителността в българското домакинство. Нашите истории ще продължат да са социални, но и “злободневни”, много лични и задължително взети от реалния ни живот” споделя Марта Вачкова.

Обикновеният човек отново ще присъства в „Апартаментът” с неговите болки, страдания, копнежи и радости, а чрез форума и фейсбук страницата на предаването екипът ще бъде до него, за да го подкрепи, да го изслуша и да му помогне в трудна ситуация. Зрителите ще имат възможност да задават своите въпроси вече не само към водещата, но и към нейните гости както по телефона, така и чрез писма и фейсбук страницата на предаването.  

„Апартаментът” ще продължи да развива рубриката “Какво бих направила ако…”, където ще се дискутират въпроси като “Какво бих направила ако разбера, че бебето, което нося има генетичен дефект?”, както и рубриката  “Нестандартни лечители и феномени”, която ще продължи да представя един по-различен и алтернативен свят, където чудесата се случват всеки ден .

 

Гледайте „Апартаментът” с водещ Марта Вачкова от понеделник до четвъртък от 12:55ч. само по БНТ1!

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -