Апартаментът

0
48

Апартаментът„Апартаментът” по БНТ – с нов час и повече социални теми

 

Поради големия интерес и запитвания на зрители, БНТ реши да препрограмира предаването „Апартаментът”, като го позиционира в ранния праймтайм, в края на работния ден, когато повече зрители ще имат възможност да го видят. От началото на тази седмица предаването ще се излъчва всеки делничен ден, от понеделник до петък, точно в 17.00 ч.  Мартина Вачкова и екипът й ще продължат да представят социални теми, в които главните герои са реални личности с интересни съдби.

 

Тази сряда зрителите на БНТ ще видят първата част от невероятната история на Ния и Георги. Те са братовчеди, които заедно се борят с тежката болест на Георги. Ния обаче, ще се опита да го зарадва, като сбъдне детската му мечта, а  тя е – да бъде пилот и на истински военен изтребител. Предаването ще покаже каква е силата на семейството и как заедно обикновени хора посрещат и решават проблемите си. Продължението на историята зрителите ще видят следващата седмица.

 

В четвъртък предаването ще отговори на въпроса как гражданските ни протестите да са по-ефективни. Гост на „Апартаментът” ще бъде Ангел, който е един от организаторите на протестите срещу шифтовия газ. Той ще разкаже какво трябва да направим, ако искаме гласът ни да бъде чут.

 

В специалните си издания всеки петък предаването ще среща зрителите си с любимите им герои. Този петък, ще си припомним Ади, чиято мечта е   професионално да декорира торти. Ади е жена, преживяла трудни моменти и преборила може би най-страшната болест, но днес гледа на живота с усмивка и от най-вкусната му страна.

 

Не пропускайте „Апартаментът” – от понеделник до петък в 17.00 ч. по БНТ!

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.