Андреа и Дичо в „Срещу новините“ по БНТ1

- реклама -

Тази събота в сатиричното предаване на БНТ „Срещу новините“ зрителите ще видят ексклузивни паранормални прогнози за резултатите от парламентарни избори 2013. Врачки ще предскажат на живо в ефира изхода от изборите, както и ще направи ли някой коалиция с ГЕРБ, ще успеят ли БСП лидерите Станишев и Първанов да заровят червените пионерски брадвички и да сплотят електората си.

Специален гост на предаването ще бъде сексапилната певица и приятелка на боксьора Кубрат Пулев, с когото скоро трябва да сключат брак Андреа.

В неделя „Срещу новините“ ще разнищи темата: „Кои са съвременните народни будители?“. Двамата водещи и гостите им ще си зададат фундаменталните въпроси като „Има ли наши съвременници, които вървят по стъпките на народните будители?“, „Кои са героите на днешното поколение?“ и „След 100 години, кои ще са личностите, които ще се прибавят към списъка на будителите?“.

Специален гост на водещите Играта и Косьо ще бъде изпълнителят с кадифен глас – Дичо, който ще разкрие интересни подробности около своето парче към новия филм на Влади Въргала.

Гледайте сатиричното предаването на БНТ „Срещу новините“ всяка събота и неделя от 19:00 часа по БНТ1 и в секцията „на живо” на bnt.bg !

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -