ANDRE DIAS BOSSA NOVA CONCERT „MUITO PRAZER”

Андре ДиасОркестърът на Лили Иванова свири в концерт на бразилец

 

На 15 юни, от 19 часа, в Studio 5, бразилецът Андре Диас кани всички меломани на един уникален концерт, озаглавен ANDRE DIAS BOSSA NOVA CONCERT „MUITO PRAZER”.

След повече от 15 години далеч от сцената, бразилският певец Андре Диас избра да направи солов концерт в София. Неотдавна той спечели сърцата на българската публика с темпераментното си изпълнение на Международния фестивал „Море и спомени” във Варна и сега публиката ще има възможността да се отправи на една вълнуваща музикална разходка до Рио де Жанейро – родината на стила босса нова.

Андре Диас ще направи това с помощта на изключителните български музиканти от оркестъра на Лили Иванова – Орлин Цветанов /цигулка/ и Огнян Енев /тромпет и саксофон/, както и със съдействието на Калин Жечев –пиано, Юри Божанов – контрабас и Никола Горялов – ударни.

Начало на концерта ще постави набиращата все по-голяма популярност Йоанна Томова, която нашумя, след участието си в музикалния формат „Гласът на България”. Тя ще зарадва своите почитатели с няколко изпълнения и ще предразположи публиката към това, което я очаква след нея.  В музикалното събитие ще вземат участие също така и Константин Томов – Don Baston /цигулка и вокал/, TSGB, Михаела Филева /вокал/, радваща се на популярност след участието си в „X фактор” и др.

В концерта гостите ще чуят популярна музика, джазови стандарти, боса нова и самба, които ще бъдат изпълнени от талантливите музиканти внимателно селектирани и избрани от продуцента и вокален педагог Роси Йорданова, по чиято покана гостува и Андре Диас у нас.

Start typing and press Enter to search