Алое Вера за пиене?

алое

алое

Малко или много, всеки знае за вълшебното действие на Алое Вера. Малко или много, всеки, дори за миг, се е усъмнил в чудодейното растение. Много или още по-много хора са се решили да тестват въздействието му. Доволни, по-доволни, най-доволни от ефекта спорят във форуми и лични разговори, дават съвети, доказателства и примери на останали скептично настроени потребители на лечебната билка.

Факторите за ефективността на Алое Вера са много. Състоянието на организма, болести, възраст, начин на живот, емоционално състояние, влияние на ежедневни занимания и много други. Списъкът е дълъг. Всеки се открива в него, затова е важно първо да оценим правилно състоянието си и всички субективни и обективни фактори за него, преди да изберем кой продукт с Алое Вера да закупим. Изборът на такива продукти е доста голям. Видът е разнообразен – таблетки, на прах, напитки, кремове, лосиони… Фирмите, предлагащи богатият асортимент – също. Но технологията на производство е различна. Всъщност това е много добре, защото шансът да намерим подходящият за нас продукт е по-голям.

Най-важното е да определим целта. Да преборим пролетната умора, да защитим кожата си от вредното влияние на слънчевите лъчи, да пречистим организма, да повишим имунитета си, да се спасим от пигментация, да подпомогнем функцията на храносмилателната система, да подпомогнем заздравяването на рани, нуждаем се от противовъзпалително или антиоксидантно въздействие или просто искаме да сме по-енергични, по- уравновесени, по-спокойни.

С Алое Вера може да водим ефективна профилактика срещу вредното въздействие на цигарите и алкохола, стреса на работното място, физическа умора, тревога и редица вредни емоционални състояния.

Лековитите свойства на растението са ползвани от хилядолетия. Примери за това са публикувани в много статии, които лесно може да открием. Използването му и като средство за физическа красота също е много ефективно. Тайната е в комбинацията и съотношението на съставките му. Природата е най-великият лечител. Постиженията на алтернативната медицина го доказват. Доказва го и оцелелият във вековете човек, живял някога, без доктори и пълни с химия аптеки.

А тайната за ефективността на продуктите, които се предлагат на нашия пазар е в това, да открием подходящият за целта ни и да го използваме правилно. Дълго, колкото е необходимо и редовно, според описанието на продукта.

Друг важен белег, по който ще познаем качеството е одобрителният печат на Международния научен съвет за алое.

алоеМеждународният научен съвет за Алое (IASC) е асоциация, защитаваща производителите на продукти с Алое Вера. Съветът е основан през 1981 г. като независим регулаторен орган, за да защитава всички производители, чиито продукти отговарят на съответните стандарти за качество и чистота.

Той е независим регулиращ орган, който наблюдава количеството и качеството на Алое в различните продукти. Одобрителният печат на Международния научен съвет за алое върху продукта е гаранция за това, че съдържанието на Алое в него напълно отговаря на изискванията.

Откъде може да закупите, Алое Вера с вкус на праскова/ябълка и боровинка с истинско и качествено съдържание на Алое сертифицирано от IASC?

От http://biodobavka.bg/Алое-вера

Предимството, конкретно на този продукт е и вкуса, тъй като, повечето напитки Алое Вера не са приятен вкус. А това е важно, особено ако сте решили да подсилите организма на детето си. Нека да му е приятно когато се грижи за здравето си.

След като сте открили подходящия продукт, остава да спазвате и прилагането му. Прочетете листовката, прилагайте го достатъчно дълго. Помнете, несериозното отношение, е главната причина Алое да не действа. Хранителните добавки, обикновено се приемат по време на хранене, освен ако не е упоменато друго, за по-доброто усвояване от организма.

Важно е да потърсите и дали фирмата производител не предлага допълнителна информация за по-правилното използване на продуктите си. Личната мотивация е най-добрият метод за всичко. Заемете се сериозно и отговорно и резултатите ще са факт.

За още продукти на билкова основа, поръчки и въпроси вижте тук:  https://www.facebook.com/biodobavki.za.zdrave