Alla Fine Del Mondo

- реклама -spot_img

Eros Ramazzotti

„Alla Fine Del Mondo“ е името на новия видеоклип на Ерос Рамацоти, чиято световна премиера беше на 27 март. Парчето е пилотно за новия албум на италианската звезда, който ще се казва „Perfetto“ и ще бъде издаден на 12-и май. По стара традиция за Ерос, дискът ще се появи едновременно на италиански и испански.
Първият дългоочакван сингъл от “Perfetto”, както и всички останали 13 невероятни песни в него, са продуцирани от Клаудио Гуидети и самия Ерос Рамацоти. „Работя с Ерос от 95-а година и имам усещането, че никога не съм го чувал да пее така. В момента наистина е в страхотна форма“, споделя Гуидети. „Alla Fine Del Mondo“ е хит, който ще бъде истинска изненада за многобройните почитатели на италианската поп звезда. Акустичните инструменти и многото модерни кънтри-детайли в парчето със сигурност ще направят незабравимо първото му слушане за феновете по цял свят и ще го превърнат в една от най-обичаните негови песни.
Видеото към сингъла е дело на Джакопо Рондинели и носи усещането за Дивия Запад. Снимките за него са направени на две места – в пустинните пейзажи на Алмерия в южна Испания и покрайнините на Милано. Главният герой в сюжета е малко дете, което ни потапя във въображаем свят и своята мечтата – да бъде шериф, точно както в любимите му уестърни.
Тази есен ще стартира световното турне на звездата. Ерос обещава грандиозно шоу, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената. София също ще стане част от обиколката на 26 септември (събота). Гостуването му се очаква да бъде едно от най-вълнуващите събития на музикалната сцена тази година. Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие в “Арена Армеец” са в шест различни категории, а цените започват от 60 лв. и варират до 120.

- реклама -spot_img