Александър Караколев

- реклама -spot_img

кастингИнтервю с Александър Караколев за bnt.bg.

 1. Какво ти даде и какво ти взе участието в „Кастинг”?

Даде ми много уроци, които не бих могъл да науча на друго място. Както житейски, така и актьорски. С всяка изминала задача, ден, лайф чувствах все повече увереност и сила. Целият процес по заснемане на сцените за  предаването е много интензивен и това провокира съзнанието и тялото ти да се адаптира към него и да се развива. Това взима много енергия, но всъщност и дава много повече. Чувствам се супер.

 1. Как оценяваш представянето си?
  Не ми се иска да се оценявам. Чувствам се много по-силен, което значи добро представяне. Възходящо.
 2. Кой е най-скъпият спомен за теб от участието ти в шоуто?
  Цялото предаване е един скъп спомен за мен. Знам, звучи много клиширано, но е точно така.  Запознах се с хора, които ми станаха много близки, а атмосферата в хотела беше много свежа и весела.
 3. Какво мислиш за колегите си, беше ли ти приятно да работиш с тях?
  Всички бяха много отдадени на това, което правим и не съм имал проблеми да работя с тях.
 4. Кой е най-ценният урок, който научи от менторите си ?
  Самият формат може да се приеме като единствената ”кино школа” в България.  Никъде другаде не можеш да срещнеш всички тези личности. Всеки от тях ме е научил на много ценни уроци, които ще останат завинаги с мен.
 5. Кой според теб ще спечели „Кастинг”?
  Аз вече го спечелих. Хахахахаха. За другите не знам.
 6. Разкажи интересна случка по време на снимки?
  След една сцена в една градинка едно куче, което повече приличаше на вълк, дойде при мен и много се харесахме. Трябваше да давам интервю, но то беше на друго мнение. Хората се опитаха да го изгонят и то реши да открадне бутилката ми с ”газирана напитка”. Погледна ме ехидно и се обърна и заподскача, за да ме провокира.  В крайна сметка дрехите на стилистките бяха опропастени.

В момента се сещам и за сцената, която снимахме с Наталия в един парк. Светлината беше много магична.Върху нас валеше обилен сняг докато вървяхме по една алея. Беше много драматично.

 

- реклама -spot_img