Алън Парсънс в рок бар Rock IT

Алън Парсънс

Алън Парсънс Алън Парсънс прави лични срещи с фенове

Легендата Алън Парсънс ще се срещне лично с няколко късметлии в България. Това ще се случи на 27.09., в рок бар Rock IT. В петъчната вечер, ден преди да забие с Alan Parsons Live Project в зала 1 на НДК, музикантът ще се срещне лично с фенове във ВИП залата на столичния рок бар. Там Парсънс ще се снима с почитателите си и ще дава автографи. Късметлиите ще бъдат подбрани на специален принцип, чрез игри с въпроси , касаещи творчеството на музиканта, които ще бъдат разиграни в медиите. Няколко души ще извадят късмет и на място, по време на самото парти на 27.09. Те ще бъдат изтеглени чрез томбола в рок бара. Същата вечер от диджейския пулт ще зучат парчета на Alan Parsons Live Project и групи, с които музикантът е работил (през 1971 г. Алън се появява  като звуков инженер с Paul McCartney в албума „Wild Life“ и „Red Rose Speedway“, но истинското му „бойно кръщение“ е малко по-късно, работи  с „Pink Floyd“ за легендарната „Dark Side Of The Moon“.)

 ***

На 28 септември музиканта, певец, английският писател Алън Парсънс,  който след няколко години мълчание, усети необходимост отново да се върне в музиката на живо,  ще представи едно великолепно звуково и светлинно шоу.

С  мит  за симфониична  рок вечер, той ще слезе  до най- верните фенове в зала 1 на НДК, придружен от роботи, готик, древните египтяни, красиви и загадъчни жени, от

„Sirius “ до с „Eye in the Sky“: всичко най-доброто  от  брилянтния композитор и продуцент в една вечер.
 До него на сцената ще застанат .J. Olsson (вокали), Мaни Фокаразо(клавишни), Гай Ерез (бас), Алистър Грийн (китара), Дани Томсън (барабани) и Tод Купър (саксофон, перкусии и вокали) и Алън вокали, акустична китара и клавишни.

Едно страхотното парти със самия фронтмен Алън Парсънс и компания, ще се заформи след 21.00 часа на 27 септември  в артистичната  и предпочитана дестинация  рок бар ROCK IT, който ще посрещне многобройните почитатели на звездата за тематична „Вечер на Алън Парсънс“ . Снимки, автографи,  впечатления  и много емоции  очакват присъстващите, както и томбола. А спечелилите билети чрез игрите и въпроси  свързани с творчеството му,  ще получат и личен автограф от звездата.

Очакваме Ви в ROK IT на 27 септември след 21.00 часа!

За комфорта на групата, се погрижиха от МОТО ПФОЕ  България, които любезно предоставиха   няколко луксозни автомобила последен модел  на  марката JAGUAR  И LAND ROVER .  Те ще са на разположение през целия им престой  у нас.

 

Билети, все още може да закупите на касата на билетен център НДК и в мрежите на EVENTIM.BG. Шоуто започва в  20.00 часа

 

Още нещо любопитно:

 Класически албум на Alan Parsons Project  „ I Robot“  отбелязва 36-годишнина. Един  ремастериран албум в който  са включени девет неиздавани досега песни.

Гости певци включени са  Alan Clark от Hollies и Steve Harley ,  основните музиканти са китаристът Ian Bairnson и басиста David  Patоn на Pilot, барабаниста Stuard  Tosh  и кийбордист Woolfson.

Успехът на I Robot отчасти се дължи със стартирането на първия епизод на филма на  George Lucas “ Star Wars”.

Беше ясно, че нашето време е безупречно – имаше едно цяло ново поколение любителите на научната фантастика „ – добавя в свое интервю Парсънс.

Очаквайте подробности за напитките и вкуснотиите, които музикантът е поръчал за подгряващото си парти в Rock IT.