Акага-Нека да е лято

- реклама -

Акага с фънки стрийт промоция

 

 

Акага представиха видеоклипа към новия си сингъл „Нека да е лято“ на стрийт промоция в столицата. За няколко часа улицата пред Punto Art Bazaar се превърна във фънки сцена, където се събраха журналисти и приятели на групата, за да видят летния проект. За присъстващите, Акага бяха подготвили и друга изненада – кратък лайф на момчетата от Funky Miracle.

Видеото, режисирано от Васил Стефанов и екипа му, изненада и случайните минувачи по улицата с нестандартната си визия. За нея допринася сценографът Антония Попова, подбрала стиймпънк костюмите на Емил Бонев от EXIT, ризите в свежи цветове от Adelly и екстравагантните рокли на момичетата в клипа на Драга и Емил Сепаревски от Горгон.

„Нека да е лято“ е по музика и текст на фронтмена Краси Куртев, а аранжимента на парчето е правен от цялата група. Кадри от видеото показват и луксозното студио, където е записана и мастерирана песента – 4040 Records.

Ден след представянето на „Нека да е лято“ Акага отпътуваха за българското черноморие, където цяло лято ще имат участия в морските клубове.

- реклама -