АКАГА и ТОДЕС

АКАГА и ТОДЕС разтърсиха столичен клуб

 

Само преди броени дни група Акага изнесе двучасово шоу в препълнения столичен клуб Студио 5. Момчетата редуваха умело както уникални версии на фънк иконите James Brown, Earth Wind and Fire, така и песни от новия им албум „20 Години“, който излезе в края на миналата година. Кулминацията на вечерта дойде от страна на публиката, сред която беше световно известния балет Тодес, работил съвместно с великия Майкъл Джексън. Едни от най-добрите танцьори в света бяха дошли специално да се насладят на музиката на Акага и запълниха дансинга на клуба с атрактивни танци.

Съвместната работа на Акага и Тодес датира от годините, в които момчетата работиха активно в Русия и имаха множество съвместни участия със световноизвестния балет. Танцьорите споделиха, че съвсем скоро предстои съвместен проект на Акага и Тодес.

Момчетата от Акага продължават активно клубните си изяви. Следващата дата, на която феновете могат да се насладят на невероятното шоу на групата, е на 20-ти април (петък), в елитния столичен клуб „Once Upon A Time… BIBLIOTEKA“.

 

Start typing and press Enter to search