Агент Z-Rock

- реклама -

Най-щурите фенове на рок радиото на България посрещнаха Агент Z-Rock с електрокар

 

Едва ден след шеметния старт на вълнуващото приключение с Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock, най-щурите фенове на рок радиото на България приеха предизвикателството по интересен начин. Двама верни слушатели откриха Агент Z-Rock на бензиностанция Shell в столицата и го посрещнаха с електрокар, брандиран със „Z-Rock”. Феновете бяха подготвени и с отговор на въпроса на Агента за специалния код за деня в играта и автоматично грабнаха награда от рок радиото на България. Двамата споделиха, че слушат Z-Rock през целия ден и отправиха поздрав към истинските фенове.

 В периода на мащабната игра с Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock до 26 октомври, слушателите на най-голямата музикална радио верига в страната и рок радиото на България ще имат възможност да се срещнат с двамата герои и да спечелят стотици литри гориво и още много страхотни награди. Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock ще посетят по-големите градове в страната, като бензиностанциите на Shell ще се превърнат в истински епицентър на емоциите и страхотните награди в играта.

 На сайтовете www.njoybg.com и www.zrockbg.com слушателите ще могат да проследят точно на какво разстояние са Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock от най-близката бензиностанция, на която ще спрат, с помощта на LOCATOR BG.

 

- реклама -