ADIDAS ALL ORIGINALS REPRESENT

- реклама -

ПАРТИ НА ADIDAS ALL ORIGINALS REPRESENT ВЗРИВИ СОФИЯ

Фабрика 126 събра под един покрив паркуристи, графити артисти и хип-хоп танцьори

В неделя на 4 ноември във Фабрика 126 уникално парти за столицата събра на едно място представители на underground културата у нас. Организаторите от adidas се бяха постарали да направят шоуто незабравимо за всички, които се присъединиха към него. Купонът стартира в 14 часа с невероятните изяви на момчетата от Freerun Bulgaria, които демонстрираха своите умения в двора на фабриката. Огранизаторите се бяха погрижили да осигурят много препятствия, които направиха трасето още по-атрактивно и предостави възможността на паркуристите свободно да покажат уменията и фантазията си. Трасето включваше и две леки коли, на които талантливите момчета от Freerun показаха завидните си умения.

В дворът на Фабрика 126 оживяха и красивите картини на едни от най-известните графити артисти в България от FourPlus, SPIT и SAIAN. „Рядко рисуваме в България, защото тук нашето изкуство остава в голяма степен неразбрано. Ние не сме драскачи, а истински творци. Затова за нас е истински удоволствие да станем част от това събитие и да покажем красотата на нашето изкуство“, споделиха от FourPlus.

Партито разтърсиха и ожесточените битки на хип-хоп танцьорите, които бяха организирани от MonsTribe. В underground dance battle състезанието, което води Don Eddy, се включиха танцьори от всички възрасти направи купонът още по-завладяващ.

Всички, които взеха участие в неделното парти на adidas, се радваха и на живите изпълнения на YoungBBуoung и Ogi23, както и на незабравимото звучене на Пистамашина. Настроенито подгряваше DJ Мартен, а за финал мощно афтърпарти с dj set на JamezBongg разтърси Фабрика 126.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -