Абсурдите

- реклама -

Абсурдите” – новото авторско предаване на Румен Бахов по БНТ2

„Абсурдите” е авторско предаване на журналиста от БНТ Пловдив Румен Бахов, което ще дебютира на екран със специален празничен брой на 14 април от 18:45 ч. Предаването по програма ще се излъчва всяка сряда от 21:45ч. по БНТ2.

„Абсурдите” е там, където липсва разум. Предаването ще показва нещата от живота, които са лишени от логика. Абсурдни, заплетени, комични случки, събития и проблеми ще попадат в класацията на предаването, а зрителите ще избират своя фаворит. В ролята на коментатори на класацията на абсурдите ще бъдат известни български актьори, музиканти и спортисти. В специалното предаване (на 14 април) гости на Румен Бахов са цирковите артисти Ангел, Латинка и Стоян Мечкарови.

Във всяко издание на предаването за първото място ще се състезават три абсурдни, заплетени, комични или интересни случки, събития или проблеми, „недодялани” управленски решения. Зрителите ще избират победителя като гласуват в сайта на предаването: www.absurdi.bntplovdiv.com или на телефон 032/275 531, 032/ 275 501. Екипът на ”Абсурдите” очаква от зрителите да изпращат интересни и абсурдни снимки и видеоклипове, направени с любителски камери, фотоапарати и мобилни телефони. Най-интересните от тях ще се излъчват в седмичната класация.

В рубриката „Турбо на рекламата” водещият Румен Бахов ще показва реални нестандартни, забавни, нелепи рекламни послания или методи.

Не пропускайте шоуто всяка сряда от 21:45 ч. по БНТ2

- реклама -