7-те ключа на радио N-JOY

- реклама -

Огромен интерес и над 6 000 участници в „7-те ключа на радио N-JOY” за първите две седмици на играта

Уникален чисто нов автомобил ще спечели големият победител в новия сезон на приключението от радио N-JOY

 

С огромен интерес от слушателите и над 6 000 участници преминаха първите две седмици на приключението „7-те ключа на радио N-JOY”, което продължава с пълна сила в ефира на най-голямата музикална радио верига в България. Голямото завръщане на супер играта ще донесе на един слушател зашеметяваща награда – чисто нов автомобил с марката Citroën DS3.  

 Вече е известен първият седмичен победител, който  грабна един от 7-те ключа и шанс да кара нов, модерен и динамичен автомобил с уникален дизайн. Днес, 25 юни, на живо в ефира на радио N-JOY ще стане ясно кой ще стане притежател на втория ключ в играта.

 До 30 юли 2012 г. слушателите на радио N-JOY могат да спечелят възможността да карат мечтания автомобил, като отговорят правилно на дневния въпрос за играта на www.njoybg.com. Всеки делничен ден, точно в 17:30 часа в предаването „Приятно разсеяни  с Десив ефира на радио N-JOY, жребий определя дневния победител.Всеки понеделник в периода на играта на живо в ефира на радио N-JOY дневният печеливш тегли името на големия победител за предходната седмица, който грабва един от седемте ключа.

 На специално събитие 7-те финалисти в играта ще подложат на изпитание късмета си като се опитат да отключат със своя ключ чисто новия Citroën DS3. Един от тях ще успее и автоматично ще стане притежател на уникалния автомобил. 

- реклама -
Previous articleРазследване
Next articleФРАКТУРА