7-те ключа на радио N-JOY

- реклама -

Забавлявай се и спечели награда на вълнуващия финал на новия сезон на супер играта

„7-те ключа на радио N-JOY”

Ясни са имената на големите победители – уникалния чисто нов автомобил ще отпътува за София, Варна, Велико Търново, Габрово, Русе или Монтана

 

Само ден остава до вълнуващия финал на новия сезон на супер играта „7-те ключа на радио N-JOY”, когато един слушател ще си тръгне с уникален чисто нов автомобил Citroën DS3. Близо 28 000 слушатели се включиха в радио приключението, а по един от 7-те ключа грабнаха големите победители от София, Варна, Велико Търново, Габрово, Русе и Монтана. На къде ще отпътува мечтания автомобил ще стане ясно утре на специално събитие от 19:00 часа пред НДК. Пред публиката и в присъствието на нотариус 7-те големи победители ще се опитат да отключат колата. Един от тях ще успее и автоматично ще стане нейн собственик.

 

Истински емоции, забавление и страхотни награди от радио N-JOY очакват публиката на финала на играта. Водещ на събитието ще бъде Инспектор N-JOY, като в главните роли ще влезнат и любимците от хитовото музикално шоу „Гласът на България“ – Стеляна Христова, Тодор Гаджалов, Игор и Кирил Тийм, Вики Терзийска. Поради уважителни причини Графа няма да може да присъства, но истинските фенове ще спечелят негов диск с личен автограф от звездата.

 

Автомобилът, с който ще си тръгне големият победител в новия сезон на радио приключението „7-те ключа на радио N-JOY”  – Citroën DS3 е модерен, енергичен и комфортен, отличава се със своя уникален дизайн и внимание, отделено на всеки детайл.

 

Очакваме ви на финала на радио приключението на 31 юли, от 19:00 часа пред НДК!

Научете повече на www.njoybg.com.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -