„7-те ключа на радио N-JOY”

- реклама -

 

Тодор Гаджалов стиска палци уникалният чисто нов автомобил от играта „7-те ключа на радио N-JOY” да отпътува за Монтана

 

Финалистът от хитовото музикално шоу „Гласът на България” изтегли името на петия голям победител в новия сезон на радио приключението

 Един от финалистите в хитовото музикално предаване „Гласът на България” Тодор Гаджалов гостува в студиото на радио N-JOY, за да изтегли името на петия голям победител в новия сезон на супер играта „7-те ключа на радио N-JOY”. Toдор избра печеливш тази седмица да бъде номер 2, а зад него стоеше името на втората дама сред финалистите в радио приключението, които имат реалния шанс да си тръгнат с чисто нов автомобил Citroën DS3.

 

В ефира на радио N-JOY Тодор Гаджалов обяви, че в началото на есента излиза следващият му сингъл със заглавие „Но не и без теб”. Парчето вече е готово и в момента започват снимки на видео клип към него. „След тази песен няма да има спиране”, каза Тодор и сподели, че има идеи за много нови неща, върху които работи.

 След жребия за петия ключ, на живо в ефира на N-JOY,  Тодор Гаджалов се свърза по телефона с печелившата слушателка от Монтана, за да й каже лично, че тя печели петият от „7-те ключа на радио N-JOY”.  Дамата не скри вълнението си от добрата новина, а Тодор завърши разговора с пожелание именно тя да отключи уникалния автомобил.

 Новият сезон на „7-те ключа на радио N-JOY” продължава в ефира на най-голямата музикална радиоверига в България. Остават още два ключа до финала на супер играта, когато един от 7-те големи победители ще отключи чисто новия Citroën DS3 и автоматично ще стане негов собственик.

 

Научете повече за играта на www.njoybg.com.  

 

- реклама -
Previous articleIN MEMORIAM
Next article„Зелена идея”