„7-те ключа на радио N-JOY”

- реклама -spot_img

 

Хитовият рапър Криско изтегли името на първата дама, която грабна един от

„7-те ключа на радио N-JOY”

 

Криско гостува в ефира на радио N-JOY, за да изтегли името на четвъртия късметлия  в новия сезон на супер играта „7-те ключа на радио N-JOY”.  Хитовият рапър донесе късмет на първата дама сред големите победители, която получи ключ и реален шанс да си тръгне с уникален чисто нов автомобил Citroën DS3.

 

В предаването „Приятно разсеяни с Деси” в ефира на N-JOY той разказа, че е работил като тонрежисьор  в радио и образованието му е в тази сфера, което много му помага.

 

В музиката си Криско набляга на хип-хоп звученето, примесено с поп мотиви. Той сподели, че няма да издава албум, а мисли за още самостоятелни сингли и видеоклипове. Няколко пъти е променял инструментала и заглавието на хита „Почивни дни” и по думите му финалният му вариант няма нищо общо с първоначалния, но е много доволен от крайния резултат.

 Криско коментира и раздвижването в българската поп музика в последно време, като изрази мнение, че за да пробиват на световно ниво българските изпълнители се нуждаят от много сериозни мениджъри, а в България няма много такива. Като друга причина за липсата на световни хитове, той посочи и това, че хората не приемат добре, когато български изпълнители записват песни на английски. „Така или иначе, за да се докажеш на световно ниво, първо трябва да спечелиш публиката в България”, каза още той. 

 Новият сезон на „7-те ключа на радио N-JOY” продължава с пълна сила в ефира на най-голямата музикална радиоверига в България. Кои други любими български звезди ще се включат в решаващите жребии ще стане ясно в ефира на радио N-JOY.  На финала на супер играта един от 7-те големи победители ще отключи чисто новия Citroën DS3 и автоматично ще стане негов собственик.

 

 

Научете повече за играта на www.njoybg.com 

- реклама -spot_img