7-те ключа на радио N-JOY

- реклама -

Хитовият рапър Криско ще изтегли четвъртия притежател на един от „7-те ключа на радио

N-JOY”

Любими български звезди се включват в новия сезон на супер играта

 

Любими български звезди ще се включат в решаващите жребии в новия сезон на супер играта „7-те ключа на радио N-JOY”. В понеделник, 9 юли, хитовият рапър Криско ще изтегли името на четвъртия късметлия, който ще има реалния шанс да си тръгне с уникален чисто нов автомобил Citroën DS3. В последните три седмици между повече от 11 000 желаещи по един от ключовете грабнаха участници от София, Габрово и Русе. Кой ще бъде четвъртият голям победител в играта ще стане ясно на живо в ефира на N-JOY в понеделник, когато чрез жребий в 17:30 часа Криско ще зарадва още един участник.  

 Слушателите на радио N-JOY ще могат да задат и своите въпроси към изпълнителя на тоталния летен хит „Почивни дни” на официалната Facebook страница на най-голямата музикална верига в страната и да чуят отговорите им в ефира на N-JOY . Криско ще разкаже най-горещите новини около музиката му, какво планира да прави това лято, как се забавлява и как си почива. 

 Все още желаещите да получат един от 7-те ключа и да карат мечтания автомобил могат да се включат в играта като отговорят правилно на дневния въпрос на www.njoybg.com. Късметът ще се усмихне широко на финала на радио приключението, когато един от 7-те големи победителя ще отключи чисто новия Citroën DS3 и автоматично ще стане негов собственик.

 Още много емоции и изненади очакват слушателите с новия сезон на „7-те ключа на радио

 

N-JOY”.  Научете повече за играта на www.njoybg.com.

- реклама -