Гости на Цветанка Ризова

Неделя, 13 май, 17:30 ч.,

гости на Цветанка Ризова ще бъдат: вицепремиерът Цветан Цветанов, лидерът на БСП –  Сергей Станишев, и бизнесменът Лукан Луканов.

 

За лидерската битка в левицата, седмица преди съдбовния й конгрес, Цветанка Ризова ще разговаря с председателя на партията Сергей Станишев. Кой с какви шансове разполага в навечерието на форума, какво сочи предконгресната статистика за подкрепата на двамата основни кандидати – бившия премиер Станишев и бившия президент Първанов? Правят ли задкулисни ходове някои от партийните другари, ще се изостря ли още тонът на претендентите и как сегашният лидер ще коментира думите на Георги Първанов, че за черната кампания срещу него е платен 1 милион?

Във втората част на предаването – бизнесменът Лукан Луканов. Защо  председателят на УС на  Съюз „Произведено в България” прогнозира масови фалити на български производители? Каква е истината за натиска на големите вериги над тях? Защо оспорва официалните данни за безработицата у нас? На каква антикризисна програма залага Луканов, който идва от реалния бизнес у нас?

На финала – за реформите в сектора за сигурност, за употребата на службите, за повторния арест на Алексей Петров, за мистериозното изчезване на осъдените братя Галеви, за разследването на смъртта на Яна в Борисовата градина – разговор с вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

 

 „На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

Start typing and press Enter to search