КЛИП НА MINISTARKE С РЕКОРД ПО ГЛЕДАЕМОСТ В YOU TUBE

- реклама -spot_img

MINISTARKEНОВАТА МУЗИКАЛНА СЕНЗАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ

Чаровните дами от сръбската формация MINISTARKE определено са най-новата музикална сензация на Балканите. Изключително впечатляващи и невероятно секси, девойките предизвикват истински фурор не само в западната ни съседка, но вече и у нас. Те са най-актуалната и популярна поп група в Сърбия.

Динамичните им парчета в завладяващ балкански ритъм са на челните позиции на музикалните поп класации в Сърбия, Словения и Хърватия. Последният им хит „Боинг 747“, който групата представи само преди три месеца, вече има близо 16 милиона гледания в You Tube.

Групата е съставена от четири „министърки“– Едита Арадинович (вокал), Ана Машулович (вокал), Милица Ранчич (барабани) и Санела Джембер (китара). Първият сингъл на дамите е „Поплава“, който изпълняват заедно с Ацо Пейович. Малко по-късно издават още две песни, но хитът, който ги изстрелва директно на върха е „Uno momento“, което групата записва съвместно с хърватската певица Северина през 2014 г.

Парчето се слави с рекорден брой гледния в сайтовете за видео споделяне – 70 милиона, и има голям успех не само в Сръбия и Хърватия, но и на целия балкански регион.

На подобен успех се радва и песента „Звер“ – съвместен проект на формацията с друг известен изпълнител на сръбската музикална сцена – Саша Матич. В края на 2015 г. групата издава и дебютния си албум Kiseonik, който включва всичките им хитове.

Изобщо, където и да се появят, MINISTARKE мигновено приковават вниманието на публиката – не само с визия, но и с невероятните си изпълнения наживо, съчетаващи горещите балкански ритми с елементи на поп.

MINISTARKE

- реклама -spot_img