ЮРГЕН КЛОП ЗА ПОБЕДАТА НА „ЛИВЪРПУЛ“ СРЕЩУ “МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД”

МЕНИДЖЪРЪТ НА „ЛИВЪРПУЛ“ ЮРГЕН КЛОП

В СПЕЦИАЛНО ИНТЕРВЮ ЗА БНТ1

 

В предаването „Спортна треска“ гост тази седмица ще бъде президентът на ПФК „Славия“ и член на ИК на БФС Венцеслав Стефанов, който ще коментира футболната среща между отборите на „Лудогорец“ и „Славия“, играна в събота (12.03) , както и създаването на висша лига в родния футбол. Зрителите ще видят интервю с треньора на белите Александър Тарханов, а пряко от стадион „Г.Аспарухов“, минути след края на мача „Левски“- „Пирин“, ще се включи Гошо Гинчев.

В „Спортна треска“ тази седмица БНТ ще излъчи и ексклузивно интервю на мениджъра на европейски гранд „Ливърпул“ – Юрген Клоп, часове след победата на неговия отбор срещу „Манчестър Юнайтед“  в срещата от „Лига Европа“.

Водещите на „Спортна треска“ Цвети Абрашева и Камен Алипиев ще представят алпиниста Боян Петров, който се отправя към покоряване на поредните осемхилядници – Анапурна (8091 м) и Макалу (8481). Петров вече е изкачил 5 от върховете с височина над 8 км., а проектът му “Българин на 14х8000” предвижда да преодолее всичките четиринадесет.

бнт1

Start typing and press Enter to search