Дивна представя хитовете си по БНТ НD

- реклама -spot_img

ДивнаДивна представя хитовете си в нови, по-различни версии в уникален концерт

Талантливата Дивна започва годината със самостоятелен концерт по покана на платформата “БГ Версия”. Музикалният формат вече няколко месеца създава уникално съдържание в изпълнение на най-големите звезди на българската музикална сцена. Михаела Филева, група Остава, Графа, Pavell и Venci Venc’ и Орлин Павлов вече имат свои концерти в “БГ Версия”, които са на разположение на феновете в канала на шоуто в YouTube. Премиерните излъчвания на предаването са в ефира на БНТ HD, където всеки брой на “БГ Версия” има общо 6 повторения в различни часови пояси, така че да е максимално достъпен до зрителя.

За Дивна това е първия самостоятелен концерт със собствени песни и то пред подбрана публика. Само 20 фена имат шанса да присъстват по време на снимките на шоуто, като поканата към тях се отправя през Facebook профила на изпълнителя. Екипът на платформата изработва концепция за всеки концерт. Музикалният продуцент Графа и бенд лидера Борислав Бояджиев – DJ Борче правят така, че най-големите хитове на гостуващия изпълнител да звучат в нова, по-различна версия. Водещият Влади Зомбори подготвя въпросите към звездите и те в лично интервю разкриват подробности от професионалния и личния си живот.

В “БГ Версия” Дивна ще разкаже за първите си стъпки в музиката и ще изпълни хитовете си “И ти не можеш да ме спреш”, “Мойта музика”, “Слънчеви дни” с гост Били Хлапето, “Какво пък толкова”, “Хипноза”, както и актуалния в момента сингъл “Без въпросителни” заедно с музикантите в нови, неочаквани версии. Специално за концерта, Дивна направи кавър версия на песента “Прошепнати мечти” на Камелия Тодорова, която е рожденик в седмицата на излъчването на предаването. Първата възможност да гледате “БГ Версия” с Дивна е в неделя (24.01), от 22 часа по БНТ HD, а повторенията са във вторник от 23:00 и в събота от 17:00.

- реклама -spot_img