bTV Radio посреща празниците с ново лого и слоган

- реклама -spot_img

 

В ефира на bTV Radio  звучат специални коледни пожелания от водещи от ефира на bTV

 През ноември 2015 г. bTV Radio разшири покритието си в страната и стартира излъчване на съдържание в ефира на Бургас, Велико Търново, Горна Оряховица и Свищов. Малко преди празниците радиото започва изцяло нова комуникация в ефир със слогана „За да знаеш всичко“.

Изцяло новото лого на bTV Radio по модерен начин насочва от една страна към съдържанието на радиото, от друга страна чрез типографски подход предава усещането за разпространение на радио вълна.

От днес в ефира на bTV Radio ще звучат специални коледни пожелания от лицата на bTV – Антон Хекимян, Виктория Петрова, Юксел Кадриев, Лиляна Боянова, Иван Георгиев, Денислав Борисов, Емил Чолаков, Кристина Баксанова, Мариана Векилска, Светослав Иванов и други.

„Новият слоган на bTV Radio „За да знаеш всичко“ отразява основната мисия на радиото като предпочитан информационен канал. Аудиторията ни показа, че се доверява на новините и съдържанието, което се излъчва в ефира на bTV Radio и недвусмислено зададе посоката на новия слоган“, коментира Васил Димитров, директор на bTV Radio Group, по повод развитието на bTV Radio.

bTV Radio

- реклама -spot_img