X FACTOR

- реклама -

Алекс РаеваБЪЛГАРИН, УЧАСТВАЛ ЗАЕДНО С С ЛЕОНА ЛУИС В X FACTOR UK, СЕ ЯВИ НА КАСТИНГА В СОФИЯ

Столицата зае първо място по явили се вокални групи и дуети

 

33-годишен участник, който през 2006 г. е бил част от английското издание на X Factor, се яви вчера на кастинга в София. Той достига тренировъчните лагери и отпада в къщите на съдиите – само един етап преди финала на музикално шоу № 1 в света. Любопитното е, че до този етап Крис достига заедно с Леона Луис, която същата година печели шоуто и е най-успешният победител в X Factor UK досега. Така се оказва, че нашенецът е бил не само рамо до рамо с нея, но е бил и нейна пряка конкуренция.

 Крис твърдо е решен да стигне до финала на X Factor у нас и мечтае за голямата музикална сцена. Дали ще успее да премине през одобрението на нашето жури, след като вече е преминал през „Да” от строгия Саймън Кауъл, Шарън Озбърн и Пола Абдул, ще разберем наесен по Нова ТВ.

 Angel_XFactorНе само той е пробвал късмета си в шоуто, което сбъдва мечти. В София се яви и участничка, стигнала до тренировъчния лагер в Дания. Единствено музиката я кара да се чувства пълноценно и именно затова тя се връша в родината – да следва своята съдба.

 София се оказа първенец по се вокални групи и дуети в X Factor. Само за два дена в столицата се явиха стотици кандидати, много от които вече готови групи и дуети, твърдо решени да завладеят музикалната сцена. Неслучайно за да ги подкрепи дойде най-успешният дует Ангел§Моисей. Двамата поговориха с всеки участник и обясниха кое е най-важното като влязат в стаята за прослушвания – да се отпуснат и да бъдат себе си. Те направиха и импровизирано шоу с кандидатите и с водещата Алекс Раева. Сани Алекса също дойде специално от морето да вдъхне кураж на всички.

 Дует от близначки, които показаха и завидни танцувални умения, бой банда, група, която се определи за българските Paramore и хип хоп трио бяха само част от явилите се до вчера на кастинга.

 Последен шанс да са част от X Factor имат всички кандидати от столицата. До 29 юли, включително, са кастингите в НДК, а следващият кръг ще се явят пред журито. А кои са менторите в шоуто, ще разберем съвсем скоро. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

 Борис Христов и издателство „Рива“ издават лириката на Вазов

170-тата годишнина от рождението на Патриарха на българската литература заварва народа ни във времена на смут и страхове  Борис Христов и издателство „Рива“ издават лириката...

Спецакции в София: арестуваха приближен на Божков

Специализирани полицейски акции се проведоха на две места в София срещу приближени до Васил Божков. По предварителна информация е задържан е Славчо...

Засилено полицейско присъствие в квартал “Симеоново”

Засилено полицейско присъствие има в столичния квартал “Симеоново”, предаде репортер на БГНЕС. Тежко въоръжени екипи на полицията, Бюрото за защита на свидетели при...

Без закон за опазване на рисовете у нас, популацията им ще изчезне

За съжаление в България рисовете изчезват. Последните данни са от 2008 г., имаше данни за рисове, които навлизат по Осогово, където са...

Гешев: Аз не следя творческата дейност на Бобоков

"Аз не съм видял какво е извадил обвиняемият Бобоков, тъй като не следя творческата дейност на подсъдими лица. /БГНЕС